فیلتر




دوربین مدار بسته تحت شبکه

جدیدترین هاپربازدیدترین هامحبوب‌‌ترینپرفروش‌ترینارزان‌ترینگران‌ترین
تعداد نمایش 122448
1 2 3 ... 6 7 8 بعدی

دوربین مداربسته تحت شبکه

دوربین مداربسته تحت شبکه یا IP یکی از بخش های مهم سامانه دوربین مدار بسته در دنیا می باشند، در یک تقسیم بندی کلی دوربین های مدار بسته به دو بخش دوربین آنالوگ و دوربین تحت شبکه تقسیم می شوند. سری جدید دوربین مدار بسته است که با ویژگی های متفاوت تر خود نسبت به دوربین مدار بسته AHD و آنالوگ، فاصله نسبتا زیادی با این دو دسته ایجاد کرده است و مشتریان خاص خود را دارد. تفاوت اساسی نسل دوربین های مدار بسته تحت شبکه با دوربین های مدار بسته آنالوگ در کیفیت تصویر آن ها است.

کیفیت تصویر دوربین مدار بسته تحت شبکه

در دوربین های آنالوگ کیفیت تصویر با تعداد خطوط افقی در تصویر تی وی لاین (TV line) سنجیده می شد؛ بیشتر بودن تعداد خط ها، قدرت تفکیک و به طبع کیفیت تصویر را بالاتر می برد. برای تشخیص کیفیت در دوربین های مدار بسته تحت شبکه اما واحد پیکسل به کار می رود، دوربین های مدار بسته 2 و 3 مگاپیکسلی تصاویری با کیفیت بسیار بالا ارائه می دهند، کیفیت بالای تصویر جزییات بیشتری به دست می دهد و می توانید موارد متعددی را در آن مشاهده کنید. با خرید دوربین مدار بسته تحت شبکه قادر خواهید بود که حتی کیفیتی بسیار بالاتر حتی تا 35 مگاپیکسل نیز تجربه کنید که این عدد کیفیت فوق العاده ای برای تصویر از سوژه به شمار می رود. از اصلی ترین دلایل بالا بودن قیمت دوربین مداربسته IP نیز همین کیفیت بالای تصاویر است.

دوربین مداربسته ip تحت شبکه

انواع دوربین مدار بسته تحت شبکه و تفاوت دیگرِ دوربین های مدار بسته تحت شبکه با دیگر دوربین ها در این است که می توان تغذیه آن ها را با همان کابل شبکه و بدون استفاده از کابل مجزا انجام داد. این قابلیت باعث می شود که هزینه و زمان سیم کشی کاهش یابد. این دوربین ها همانند دیگر تجهیزات شبکه، با استفاده از سیستم آی پی به صورت بی سیم یا با سیم اطلاعات خود را انتقال می دهند. همچنین انتقال صوت و تصویر به سادگی انجام می شود و شما می توانید به صورت زنده و از فواصل دور، بر محیط تسلط داشته باشید. دوربین مدار بسته آی پی هم مانند دیگر انواع دوربین ها دسته های مخصوص به خود را دارد، این دوربین ها در دو دسته کلی قرار می گیرند:

دوربین مدار بسته آی پی متمرکز

این نوع دوربین مدار بسته تحت شبکه به یک شبکه مرکزی برای ضبط تصاویر نیاز دارد که به نام NVR (Network Video Recorder) شناخته می شود که برای مدیریت ضبط ویدئو ها به کار می رود. این دوربین ها تنها امکان برقراری ارتباط با سایر دستگاه های شبکه را دارند، به همین خاطر تنها می توانید از NVR استفاده کنید و نه DVR. اتصال دوربین ها در این سیستم به NVR با استفاده از کابل شبکه Ethernet و یا به شکل بی سیم Wi-Fi می باشد.

دوربین های مدار بسته آی پی غیر متمرکز

این نوع از دوربین ها به شبکه مرکزی NVR نیازی ندارند چرا که عملکرد ضبط داخلی آن ها تصاویر را مستقیما به روی هر وسیله استانداردی مانند کارت های SD ،NAS (Network Attached Storage) و یا دریافت کننده ها بر روی کامپیوتر، ذخیره می کنند. در واقع این دوربین های مدار بسته آی پی عملکردی مانند کامپیوتر ها دارند، چرا که به سرعت پس از دریافت اطلاعات از حسگر ها (که می توانند از نوع CCD و یا CMOS باشند) آنها را به اطلاعات دیجیتال تبدیل می کنند. این دوربین ها که به دستگاه NVR متصل نیستند، یک دستگاه کاملا مستقل به شمار می روند.

لازم به ذکر است که دوربین های Network Camera پیشرفته در هر دو حالت متمرکز و غیر متمرکز قابل استفاده هستند. می توانید این دوربین ها را به عنوان بخشی از یک سیستم NVR و همزمان به عنوان یک دستگاه مستقل به کار برید.

دوربین مداربسته تحت شبکه بی سیم

یکی از ویژه ترین دوربین های آی پی، نوع بی سیم آن می باشد. در واقع دوربین مداربسته بی سیم یا وایرلس با تکنولوژی تحت شبکه ارائه می گردند. این دوربین ها نصب بسیار ساده ای دارند و برای راه اندازی آن ها نیاز به تخصص خاصی نخواهید داشت. اما به خاطر داشته باشید که نیاز به استفاده از یک سیم تغذیه برای دوربین خواهید داشت. گفتنی است برخی دوربین های بی سیم به خاطر داشتن باتری داخلی، امکان استفاده در شرایط قطع شدن برق تا چند ساعت را خواهند داشت. انتقال تصاویر این دوربین ها با استفاده از کابل LAN و یا به وسیله Wi-Fi صورت می گیرد.

حجم تصاویر ضبط شده در دوربین های IP

یکی از موارد بسیار مهم حجم تصاویر دوربین مداربسته IP است. در صورتی که دوربین در تمام مدت روشن باشد و تصاویر را ضبط نماید، حافظه آن به سرعت پر شده و ممکن است این مورد مشکل آفرین باشد. برخی از دوربین ها قابلیت استفاده از سیستم تشخیص حرکت motion detector را دارند تا تنها در صورت تشخیص حرکت، شروع به ضبط تصاویر کنند. این قابلیت در این دوربین ها به سادگی و با استفاده از تعدادی نرم افزار، قابل اجراست. در نظر داشته باشید از آن جا که اساسا حجم اطلاعات ارسالی توسط این دوربین ها بسیار بالاست، به خاطر محدودیت در پهنای باند، انتقال این حجم از اطلاعات می تواند سیستم شبکه را با اختلال مواجه کند که این مشکل توسط فیبر های نوری و شبکه های گیگابایتی قابل حل است.

معایب دوربین مداربسته تحت شبکه

دوربین های تحت شبکه از قیمت بسیار زیادی نسبت به دوربین های آنالوگ و توربو اچ دی بهره می‌برد. البته علت قیمت بالای دوربین مداربسته تحت شبکه (IP Camera) این موضوع است که این دوربین ها توانایی پردازش و ذخیره ی تصاویر را در خود دوربین دارند. این دوربین ها این قابلیت را دارند تا علاوه بر انتقال تصاویر از طریق آی پی تصاویر را از طریق سرور های اختصاصی خود با قابلیت p2p به نمایش گذارد. دوربین تحت شبکه اطلاعات بر روی شبکه عمومی جابجا می‌کند و برخلاف دوربین های توربو اچ دی که این تصاویر را از طریق کابل ها و شبکه ی خصوصی انتقال می‌دهد می‌تواند توسط هکر ها مورد حمله قرار بگیرد.

قیمت دوربین مدار بسته تحت شبکه

قیمت دوربین های آی پی به عوامل مختلفی وابسته است. در ابتدا باید بدانیم که بالا بودن رزولوشن تصاویر دریافتی دوربین ها تاثیر مستقیم بر قیمت آن ها دارد. همانطور که می دانید دوربین های تحت شبکه می توانند کیفیتی تا 35 مگاپیکسل ارائه دهند. بنابراین می توان به رزولوشن، نوع لنز، میزان قدرت دید در شب، داشتن WDR، جنس بدنه و … نیز  در لیست قیمت دوربین تحت شبکه تاثیر گذارند. به همین منظور برای انتخاب بهترین دوربین مداربسته آی پی ابتدا باید از نیازهای کاربری مورد نظر خود آگاه بوده و سپس با توجه به بودجه خود اقدام به خرید نمائید.