فیلتر




کارت شبکه

جدیدترین هاپربازدیدترین هامحبوب‌‌ترینپرفروش‌ترینارزان‌ترینگران‌ترین
تعداد نمایش 122448

کارت شبکه

کارت شبکه یک قطعه سخت افزار کامپیوتری است که در ابتدا با هدف متصل کردن رایانه به شبکه طراحی و ساخته شد ولی امروزه شاهد این هستیم که استفاده ی گسترده ای در صنایع لوازم خانگی ، صنعتی و نظامی و غیره دارد. کارت شبکه کامپیوتر توسط رایانه ها برای ارتباط با یکدیگر به صورت مستیم و یا با استفاده از تجهیزات شبکه استفاده می شود و در واقع تنها درگاهی می باشد که کامپیوتر بتواند با تجهیزات دیگر تبادل اطلاعات کند.

اصطلاحات فنی کارت شبکه عبارتند از: آداپتور شبکه ، کارت رابط شبکه (NIC) ، آداپتور LAN یا یک کنترل کننده اترنت .

اطلاعات توسط CPU پردازش می شود و اگر خروجی اطلاعت برای کامپیوتر دیگری باشد به کارت شبکه ارسال می شود و از طریع مدیا که می تواند کابل شبکه و یا یک ارتباط وایرلس باشد به مقصد مورد نظر می رسد. اکثر مادربردهای مدرن یک پورت شبکه بر روی خودشون دارند و این بدان معنی است که کارت شبکه در حال انقراض است، اما سه دلیل وجود دارد که آنها هنوز مرتبط هستند.

اولا شما ممکن است کامپیوتر قدیمی داشته باشید که پورت شبکه نداشته باشد و در این شرایط شما باید یک کارت شبکه کامپیوتر خریداری کنید تا بتوانید به دیگر کامپیوترها و شبکه ها متصل شوید.

دوم اینکه ممکن است شما بر روی کامپیوتر خود پورت شبکه داشته باشید ولی جوابگوی نیاز شما نبوده و شما به سرعت و پهنای باند بیشتری نیاز داشته باشد.

سوم اینکه خیلی از تکنولوزی های روز مانند مجازی سازی به کارت شبکه های خاصی نیاز دارند که معمولا روی مادربرد های از آنها استفاده نمی شود و شما برای راه اندازی و استفاده از آنها نیاز به خرید کارت شبکه ای دارید که آن تکنولوژی را ساپورت کند.

انواع کارت شبکه

کارت شبکه لزوما کارت نیست می تونه یه بورد الکترونیکی باشه که رابط بین شبکه و کامپیوتره. به خاطر همین، این بورد می تونه با پورت های استاندارد به کامپیوتر وصل بشه یکی از اون پورت ها USB هست. با این تفاسیر باز هم می توان کارت های شبکه را به دو دسته کلی کارت شبکه های داخلی و خارجی تقسیم کرد که کارت شبکه های داخلی به صورتی بورد بر روی خیلی از تجهیزات امروزی وجود دارند و کارت شبکه های خارجی به صورت کارت شبکه های کابلی ، یو اس بی و وایرلس موجود می باشند .

کارت شبکه کابلی

کارت LAN سیمی در واقع به صورت اینترنال نصب میشه یعنی باید داخل کیس و روی اسلات PCI Express جا بزنید. قبلا اسلات PCI بود که سرعت کمتری داشت و کلا محدودیت زا بود .در زمان خرید کارت شبکه باید به نوع اسلات داخل مادربورد خود دقت کنید که چه نوع کارت شبکه ای رو ساپورت می کند.

کارت شبکه وایرلس

نوع دیگری از کارت شبکه ها می باشد که در خیلی از تجهیزات خانگی و رایج مانند موبایل، تبلت، لپ تاپ و ... وجود دارند، کارت شبکه های بدون سیم برای ارتباط نیاز به بستر وایرلس دارند و راحتی در استفاده باعث شده که این روزها بسیار رایج باشند. البته کارت شبکه های بدون سیم و کلا ارتباطات وای فای تروپوت و پهنای باند پایین تری نسبت به شبکه های کابلی دارند و دیگر مسئله مهم حفظ امینت در اینگونه از شبکه ها می باشد. ولی برای شبکه های خانگی و استفاده های روزمره گزینه مناسبی می باشد.

کارت شبکه یو اس بی

کارت شبکه های USB ، هم به صورت کابلی و هم به صورت وایرلس موجود می باشند و به درگاه یو اس بی دستگاه متصل می شوند .این کارت ها بسیاری از مواقع کار راه انداز هستند به طور مثال در لپ تاپ های قدیمی که کارت شبکه خراب شده است و یا سیستمی که نیاز به کارت شبکه ای دیگر دارد ولی رو مادربرد اسلات به اندازه کافی وجود ندارد. نصب کردن آنها نیز بسیار آسوده می باشد و بعد از اتصال به دستگاه کافی است درایور آن نصب شود و به شبکه متصل شوید.