فیلتر



کولر گازی

جدیدترین هاپربازدیدترین هامحبوب‌‌ترینپرفروش‌ترینارزان‌ترینگران‌ترین
تعداد نمایش 122448


هیچ محصولی یافت نشد

کولر گازی و اسپلیت

امروزه انواع کولر گازی و اسپلیت یونیت ها از پرطرفدارترین و متداول ترین تجهیزات تهویه مطبوع بوده که برای تأمین سرمایش (و بعضاً همراه با گرمایش) در محیط های مختلف مسکونی، اداری و ... مورد استفاده گسترده قرار می گیرند. کلیه کولر گازی و اسپلیت‌های ارائه شده در دیجی همکار بعنوان عضو رسمی اتحادیه کشوری کسب و کار مجازی ، فقط با برگه ضمانت و گارانتی اصلی شرکت های مربوطه مانند گلدایران ، سام سرویس ، تهویه نیا و .... به خریداران و کاربران گرامی عرضه می شوند.

چگونگی عملکرد کولر گازی و اسپلیت : به طور کلی تمامی کولرهای گازی و اسپلیت ها بر اساس سیکل تبرید تراکمی کار می کنند. در کولرهای گازی یا اسپلیت یونیت‌ها ابتدا مایع مبرد در کندانسور (بخش بیرونی کولر گازی یا پنل بیرونی اسپلیت ها) خنک می شود و از طریق لوله مسی به شیر انبساطی (expantion valve) منتقل شده و از آنجا به صورت گاز مبرد و آماده جذب گرمای محیط وارد کویل پنل داخلی می گردد. هوای داخل نیز پس از عبور از میان کویل های پنل داخلی (اواپراتور) تبدیل به هوای خنک و دلپذیر شده و موجب آسایش و رفاه ساکنین می شود.

نحوه محاسبه ظرفیت کولر گازی و اسپلیت :

1. برای محاسبه تقریبی ظرفیت کولر گازی و اسپلیت مورد نیاز در طبقات وسط ساختمان به ازاء هر متر مربع حدود 400 تا 600 (BTU) و در طبقاتی که بالای آنها پشت بام است بدلیل تابش نور خورشید بر سقف ،به ازاء هر مترمربع زیربنا بین 600 تا 800 (BTU) درنظر گرفته می‌شود. (مثلا" برای یک اتاق 12 متری اسپلیت 9000 و برای سالن 40 متری اسپلیت 24000 می تواند مناسب باشد.)

2. قبل از انتخاب هر یک از مدل‌های کولر گازی و اسپلیت‌های زیر به موضوع تک فاز بودن یا سه فاز بودن برق مصرفی آن توجه نموده و همچنین آمپر برق مصرفی آن را با آمپر(A) کنتور برق ساختمان خود مقایسه فرمائید.

3. کولرهای اسپلیت ایستاده که عموماً با استفاده از برق سه فاز کار می کنند در مکان‌هایی مانند سالن ها ، رستوران ها ، فروشگاه های بزرگ ، مساجد و ... مورد استفاده قرار می گیرند و مانند کولرهای گازی اسپلیت دیواری دارای پنل بیرونی یا همان کندانسور می باشند. کولرهای گازی پرتابل نیز مانند کولرهای گازی پنجره ای، نیازی به نصب و لوله کشی و پنل کندانسور بیرونی ندارند.

مزایای کولرهای گازی اسپلیت نسبت به کولرهای آبی:

کولرهای گازی و اسپلیت ها نسبت به کولرهای آبی دارای خنکی مطبوع تر، امکان تصفیه هوای داخلی و جذب ذرات و آلودگی های معلق در هوا، تأمین سریع تر دمای هوای دلخواه، قابلیت استفاده و بهره برداری در آب و هوای گرم و شرجی (مرطوب)، تأمین آسایش و رفاه بیشتر، عدم نیاز به مصرف صدها لیتر آب در هر روز، امکان تنظیم دمای هوای خنک خروجی، امکان تأمین گرمایش در مدل های خاص، عدم نیاز به اجرای کانال کشی حجیم کولرهای آبی، کارکرد بی صدا، طراحی شیک و زیبا و ... می باشند.

آیا کولرهای اسپلیت اینورتر واقعا کم مصرف هستند؟

کولر های گازی یا اسپلیت های اینورتر دار (inverter)، با توانایی راه اندازی آرام دور کمپرسور یا موتور کولرگازی و اسپلیت دارای کمترین مصرف برق و با گرید انرژی A می باشند. بدیهی است کولرهای گازی اسپلیت گرید B نسبت به گرید A دارای مصرف برق بیشتری بوده اما در هر حال از کولرهای گازی معمولی کم مصرف ترند.

انواع کمپرسور کولر گازی

در انواع کولر گازی و اسپلیت کلا˝ از سه نوع کمپرسور استفاده می شود : کمپرسورهای اسکرال (Scroll)، پیستونی (حاره ای)(Reciprocating) و روتاری (Rotary). بطور کلی کمپرسورها قطعاتی هستند که با استفاده از فشرده کردن و کاهش حجم گاز مبرّد، باعث تبدیل گاز به مایع می شوند. در کولرهای گازی کمپرسورها که در واقع موتور دستگاه هستند، نقش مهمی ایفا می کنند و از لحاظ ساختاری کاملا مشابه کمپرسور یخچال ها هستند. در کولرهای اسپلیت امروزی، کمپرسور روتاری بیشترین کاربرد را دارد و نوع اسکرال با وجود عملکرد بهتر، خیلی کمتر مورد استفاده قرار می گیرند.